Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)

İşbu Aydınlatma Metni veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Billur Cremer Yönetici Danışmanlık Şti (“Executive English Coaching”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak Executive English Coaching müşterilerinin/kullanıcılarının kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin açıklamalarda bulunmak ve bilgilendirmek amacıyla kaleme alınmıştır.

http://www.executiveenglishcoaching.com adresli websitemizden elektronik olarak veya Executive English Coaching kayıt formu doldurarak yazılı şekilde Executive English Coaching’e veri sahibinin kendi rızası ile iletilen kişisel veriler yalnızca Executive English Coaching çalışanlarının ulaşabileceği şekilde ofisimizdeki dosyalarda fiziksel ortamda veya kendi sunucumuzda olacak şekilde elektronik ortamda saklanmaktadır. Bu şekilde muhafaza edilen kişisel veriler şifre ile erişilecek şekilde saklanmaktadır.

Kişisel veriler Executive English Coaching hesaplarında kullanılmaları dışında hiçbir surette üçüncü kişiler ile paylaşılmamaktadır ve kamuya açıklanmamaktadır. Executive English Coaching tarafından muhafaza edilen kişisel veriler, Executive English Coaching’e başvuran, Executive English Coaching ile iletişime geçen veya Executive English Coaching’in katıldığı etkinlik ve toplantılarda iletişim bilgilerini bırakan kişilerin ad – soyad / unvan, vergi kimlik numarası, TC kimlik numarası, telefon numarası, adresi, e-posta adresi ve eğitim bilgisi verilerinden oluşmaktadır.

Söz konusu kişisel veriler yalnızca Executive English Coaching’in eğitim ve etkinlik bilgilendirme ve pazarlama çalışmaları için kullanılmaktadır. Veri sahipleri dilediği zaman gönderilen herhangi bir mailin altındaki linke tıklayarak otomatik olarak Executive English Coaching mail listesinden çıkma imkanına sahiptir.

KVKK 11. Madde’de veri sahiplerinin kendilerine ait bilgiler üzerindeki hakları tanımlanmıştır. Dilerseniz,http://www.kvkk.gov.tr/ adresinden KVKK hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.